Карабін Anderson AM-15 K869-A005 16" 5.56 NATO M-LOK калібр .223/5.56

Андерсон легендарний американський бренд гвинтівок із Кентукі, США. Хоча у них є великий вибір вогнепальної зброї та аксесуарів, більшість людей знають Anderson за надійний карабін AM15.
Цей AM-15 повністю підлаштовується під побажання і вимоги стрільця. Виготовлений на основі кованої верхньої та нижньої ствольної коробки Anderson, виготовленої з ЧПУ з алюмінію 7075 T6 та чорного анодованого типу III для надійної роботи та довговічності.
Стандартно комплектується з шестипозиційним регульованим прикладом Anderson і цівкою Anderson середньої довжини M-LOK. Окрім M-LOK, у цій гвинтівці встановлено полум'ягасник Anderson Knight Stalker.

Маса 2,9 кг
Модель зброї AR-15
Діаметр кілець/ Посадкове місце Weaver/Picatinny
Кількість патронів 10
Прицільні пристосування Нема
Дульна різьба 1/2"-28
Довжина ствола 40см
Твіст ствола 1:8"
Характеристика приклада/ложі Пластик
Виробник Anderson Manufacturing

Цей AM-15 призначений для повного налаштування стрільця від приклада до дула. Ця гвинтівка стандартно поставляється з шестипозиційним регульованим прикладом Anderson і руків’ям Anderson середньої довжини (12 дюймів) MLOK. Окрім MLOK, у цій гвинтівці встановлено спалахоподавлювач Anderson Knight Stalker, який закриває ствол Anderson 16'', 4150 Chrome Moly Vanadium Barrel.